Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs

La Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida és una institució de caràcter cultural que té la seu a l’antic Hospital de Santa Maria. L’edifici és una construcció del segle XV que s’emmarca dins del gòtic català i és pràcticament l’únic exponent del gòtic civil d’aquesta època que existeix a la Catalunya occidental.

Són objectius bàsics de la institució la promoció de l’estudi i la investigació sobre temes relacionats amb les comarques del seu territori, el foment de les ciències, les lletres i les arts, la divulgació cultural, i la normalització de l’ús de la llengua.

L’Institut s’organitza en una doble estructura de Departaments i de Serveis. D’una banda, els Departaments són les unitats científiques a través de les quals es canalitzen les propostes de les activitats. En definitiva, moure la cultura amb la dinàmica del temps per oferir als consumidors una alta qualitat en tota la producció cultural és l’aposta de futur de l’Institut.

Dins lIEI, a la secció de ciències experimentals, matemàtiques i Tecnologia, es desenvolupa,  entre altres activitats, el projecte de píndoles científiques que  ens apropa a les persones i el seu  camp de treball en l’àmbit de la ciència

https://www.fpiei.cat/ca/administracio/fpiei/videoteca/108136/la-ciencia-qui-la-fa-andreu-ibanez-laboratoris-tic-/2487.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: