Fundació Banc de Recursos

Banc de Recursos (BdR)

BdR és una entitat social i mediambiental de voluntariat especialitzada en la reutilització de recursos i en l’aprofitament alimentari. Gestiona materials, equipaments i aliments (frescos i cuinats) cedits per empreses i organitzacions i els redistribueix a entitats socials que atenen a col·lectius necessitats del nostre país i del Sud per reduir el malbaratament i fomentar la justícia social.

BdR també consciència de la necessitat d’un ús més racional i responsable dels béns materials (basat en el no-consumisme, la no-destrucció i el no-desaprofitament) i enfortir les xarxes solidàries (voluntaris, organitzacions no governamentals, informació mútua, etc.).

Els materials que es gestiona des del BdR són Equips informàtics, Material mèdico-quirúrgic, Maquinària agrícola, Material escolar, Màquines de cosir domèstiques i industrials, Màquines per a escoles-taller etc.

Dels projectes mes atractius en que he col.laborat han estat la recollida de bicicletes velles per a transformar-les en cadires de rodes al tercer món.

L’ONG i l’Association Handicapés Physiques de Goundi (el Txad) reutilitzen les bicicletes en desús i les transformen en cadires de rodes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: